Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter
Hästlastbilar
Plats:
Bloomfields Scandinavia
"Ledande Europeisk innovation"
Tfn: 070-630 25 50
Rosenlundsvägen 13
702 31
Örebro

Bloomfields är en av Europas ledande 3,5 tons hästbilstillverkare.
Vi är eliten för amatör och proffs med vår exceptionella byggkvalitét och vettiga priser.

 

 

Bloomfields Legacy, skiljevägg, B-korts bil, säker transport, sittgrupp, förvarings-utrymme, foderbord, separat bodel, fullhöjdsdörr, sadelkammare, sadelskåp, skräddarsytt boende, mellan-vägg, huvudavskiljare, gallerdörrar, fullstor bakdörr,  glasfiberförstärkta,  gummerade,  hjulhus, hästbox, hästboxen. tävlingshästar, träinredning, dubbelsäng, kök, förvarings-lådor, garderob, övernattning, säkerhetsfunktioner, europeiska krav, 

Horsecab
"Hyr hästtransport!"
Tfn: 0736-107706
Askesby Högengårdar 15
423 73
Säve
Horsecab

En hästtransport är inte som vilken annan släpvagn som helst. Den ska skötas och fungera med helt andra krav än andra släp, t.ex. flyttkärror.

Det var med tanke på hästägarens krav på en säker transportmöjlighet, även för den som inte har en egen transport eller kanske transporterar ytterst sällan, som jag startade uthyrningen av hästtransporter 2011.

Jag har alltid varit intresserad av säkerhet i olika former, och när jag har hört om otäcka olyckor med hästtransporter föll det sig naturligt att fokusera på en bra transport som lastar mycket även om ens bil inte får dra så tungt, övervakningskamera, säkerhetskit samt att erbjuda utbildning i hur man kör transport på ett så säkert sätt som möjligt.


Skulle något hända, ska man ändå kunna klara upp situationen snabbt och smidigt.


Välkommen!

 

transport, transporter, hästtransport, hästtransporter, hyr, hyra, kurser, övervakningskamera

Fellwings Karosseri
Tfn: 042-757 25
Billesholmsv 49
260 50
Billesholm
Hästbil Sweden
Tfn: 070-397 00 15
Vålbacken 140
834 98
Brunflo

Hästbil Sweden bygger B-kortsbilar på begagnade chassier för transport av två hästar. Många års transporter av egna tävlingshästar har gett oss erfarenheter så att vi kunnat utveckla en ändamålsenlig och praktisk bil, som uppfyller både förarens och hästens behov av bekväm transport. Vi bygger för Skandinaviska förhållanden.

Våra bilar som uppfyller Jordbruksverkets normer för hästtransporter, är lättkörda, lättlastade och byggda efter kundens egna önskemål. Dessutom levererar vi bilen hem till Dig.

Toveks Horsetrucks
"Din professionella samarbetspartner"
Tfn: 0510-68865

Toveks horsetrucks är en verksamhet som bedrivs inom Toveks Lastbilar AB Vi tillhandahåller ett högklassigt utbud av hästpåbyggnationer från holländska Roelofsen, men siktar också på att vara en professionell samarbetspartner i alla dina behov av hästtransportlösningar. Vi har kompetens, resurser och erfarenhet att hjälpa dig oavsett om det gäller service eller försäljning.

Hos oss har du en personlig serviceman, med en professionell organisation i ryggen, som du alltid kan ringa om du behöver hjälp med något.

Vi bygger hästbilar på ett flertal förekommande chassifabrikat och hjälper dig även att hitta rätt begagnatobjekt.

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,