Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter
Föreningsförsäljning
Plats:
Sjöhagen
Tfn: 08-122 02 300
Hakunge Säteri
186 97
Brottby
Sjöhagen

Cardigan, Collegebyxa, Collegetröja, Collegetröja ZIP, Damtopp, Fleecetröja, Fleecetröjor, Herrtopp, Keps, Kepsar, Piké, Munkjacka, Munkjackor, Polotröja, Polotröjor, mössa, mössor, T-shirt, Grooming Bag, Hjälmväska, ICEdot Crash Sensor, Kavajgarderob, Paracord Bracelet, Reflexväst, Sportbag, Survival Kit, Damjacka, Damjackor, Fleecejacka,Fleecejackor, Herrjacka, Herrjackor, Regnset, Ridjacka, Ridjackor, Shell jacket, Softshelljacka, Softshelljackor, Softshellväst, Softshellvästar, Vinterjacka, Vinterjackor, Väst, Västar, Schabrak, DNA Horse Control Sensor, Smartbag, Täckesförhänge, Boxgardin, Boxstopper, Tränsväska, Tränsväskor, Tävlingskavaj, Tävlingskavajer, klubbjacka, klubbjackor, klubb, förening, skola, Hästtäcke, skrittäcke, ländtäcke, fleecetäcke, vinnartäcke 

Cypress Design
Tfn: 0303-24 50 88
Hillebol 170
442 94
Ytterby

Vi är ett företag som drivs av familjen Josefsson. Vi finns på en gård strax utanför Ytterby, nära Göteborg.

Vår inriktning av produkter vänder sig till dig som söker efter kvalitetsprodukter inom assesoarer och detaljer för heminredning.

Vi har även ett brett sortiment av tillbehör för hästskötsel.

Vi är dessutom berömda för våra prisrosetter som finns med på många utav hästhoppningstävlingar som finns runtom i Sverige .

Våra produkter och leverantörer har vi valt med omsorg.

Välkommen att höra av dig till oss.

Föreningsförsäljning Hammarö AB
"Tjäna pengar till Din förening"
Tfn: 054-516990
Rud Dalen 106
663 92
HAMMARÖ

Sommaren –99 fattade jag (Lasse Ohlson) ett viktigt beslut. Ett beslut som bidrog till att Föreningsförsäljning Hammarö AB startades. Idén fick jag efter att ha varit ledare för ett fotbollslag i ungefär 10 år, och dessutom varit med i föreningens styrelse.

Ett måste i en förening, är att få in lite extra pengar till träningsläger och cuper osv. Detsamma var det för mitt lag. Jag arbetade då mycket med konfektyr och det var på den vägen jag kom att tänka på godisförsäljning även för mitt lag. Vi gjorde en beställningslista som vi delade ut bland spelarna. De fick med hjälp av den ta upp beställning på 1 kg lösgodispåsar. Vinsten blev 20 kr per påse. Vi var 30 spelare i laget som deltog med att upp beställningar som i snitt blev 15 påsar vardera. Under 14 dagar blev våran vinst ca 9000. Försäljningen blev en sådan succé att vi gjorde detta flera gånger. Under ett antal år arbetade laget med detta och tjänade ihop så mycket pengar att det räckte till både cuper och träningsläger runt om i Europa. Flera lag i min förening vill hoppa på samma koncept och även flera föreningar runt om i Karlstad hörde av sig. Då tog jag beslutet att alla föreningar, sporter och skolklasser skulle få ta del av detta. Idag arbetar vi över hela Sverige och med alla typer av föreningar.

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,