Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter
Fälttävlan
Plats:
Bequine
"Effektiv kyla för en hållbar häst"
Tfn: 054-533 000
Box 1600
651 22
KARLSTAD
Bequine Välkommen till Bequine®, Professional Horse Care.

Bequine® Orthopedic Thermal Care System™ (OTCS) och Tendon Recovery™ är ett nytt patenterat koncept för att med hjälp av ortopediskt applicerad kyla- och värmeterapi förebygga och förhindra uppkomst av senskador hos professionella tävlingshästar.

Konceptet är utvecklat i Sverige i samarbete med ledande forskare och veterinärer.

De första produkterna vi presenterar är för kyla. TR12 är framtagen för att användas i förebyggande syfte. TR10 och TR11 vid rehabilitering av skada.

 

kyla, svullnad, förebyggande, TR12 Medium, TR12 Large, TR11 Medium, TR11 Large, TR10 Medium, TR10 Large, Bequine Thermo Back Pack, fram och bakben för D-ponnyer, trav- och galopphästar, inflammation, Hopp- dressyr- och fälttävlanshästar, rehabilitera senskador och gaffelbandskada på frambenen hos hästar, nedkylning, senskador, senor, sena, 

Hermanstorp Träningscenter
Tfn: 0346-220 17 / 0706-22 01 79
Hermanstorp
310 58
Vessigebro
Ljuslingsbackens Fälttävlansförening
Tfn: 0500-45 12 79
Ljuslingsbacken Hagen
54193
Skövde
Melin Equestrian AB
Tfn: 073-072 71 11, 070-520 30 88
Henriksdals Gård, Everlövsvägen 134
275 63
BLENTARP
På Melin Equestrian sätter vi hästens välbefinnande i första rummet! Vi utbildar, förädlar och säljer hästar inom hoppning, dressyr och fälttävlan. Våra starkaste verktyg är det fantastiska väl fungerande team och de mycket kunniga tränare vi har omkring oss! Vi har även en stor fördel i att vi kan hjälpas åt i det dagliga arbetet som ögon på backen. Vi utbildar även ryttare inom de tre olika disciplinerna.
THE REAL HORSE SHOP
"Fälttävlan - specialisten"
Tfn: 0171 - 500 60
Simtuna Eklunda 7
749 71,
Fjärdhundra
THE REAL HORSE SHOP

The Real Horseshop är Skandinaviens enda fälttävlansspecialist. Den sammanlagda erfarenheten av hästar inom The Real Horseshop är 90 år varav 25 år inom fälttävlan, både i tävling, träning och uppfödning av hästar. Du kan hitta The Real Horseshop, förutom i butiken på gården, på tävlingar runtom i landet och i webshopen. Behöver du råd och hjälp med vilka broddar du ska använda i terrängen, vilket bett som skulle passa just din häst eller ponny bäst, säkerhetsvästar och hjälmar så kan du alltid vända dig till The Real Horseshop och känna dig trygg i att vi vet vad vi pratar om.

 

fälttävlan, säkerhetsväst, ridhjälm, ridhjälmar, säkerhetsvästar,

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,