Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter
Ridguidens kalender 2018

Ny sida!

2019-09-17
» Läs mer

Vinnare i ridlägertävlingen!

2019-06-10
» Läs mer

Ridlägertävlingen

2019-05-14
» Läs mer

Ridguidens kalender 2018

2017-12-19

Missa inte chansen att skaffa ridguidens kalender till förmån för Svenska Hästars Värn. I år är kalendern ännu bättre, vi tackar för alla synpunkter! Större kalender, bättre anteckningsmöjligheter och ännu snyggare bilder.

SHV är en ideell förening och de gör ett jätteviktigt jobb för hästar i nöd, det kan vara övergivna eller misshandlade hästar. Föreningen är helt beroende av bidrag från privatpersoner och företag. 

Varje år omhändertas ca 100 övergivna eller misskötta hästar av myndigheterna i Sverige. De hästar polisen inte lyckas sälja överlåts till Svenska Hästars Värn, en förening som arbetar helt ideellt. Föreningen övertar ägandet av hästarna som omhändertagits av myndigheterna först efter att en veterinär bedömt dem rehabiliteringsbara. SHV rehabiliterar hästarna både fysiskt och psykiskt samt placerar ut dem i noga utvalda foderhem. 
Kostnaden för vård och skötsel är i snitt 50 000:- per häst, innan de placeras ut hos en fodervärd. Det är med andra ord en både kostnadskrävande och viktig verksamhet som SHV bedriver. 
Ridguidens almanacka 2018 säljs till förmån för SHV och deras viktiga jobb för hästar i nöd. Samarbetspartners i projektet är förutomRidguiden och SHV, Hööks Hästsport och Spannexgruppen. Kalendern kommer också att kunna köpas på vissa ridklubbar, lista finner du här, länk till lista

Läs mer om Svenska Hästars Värn här

Kalendern kostar 129:- varav 70:- oavkortat går till SHV.

Nytt för i år!

Nu kan du beställa kalendern och få den hemskickad.

BESTÄLL!

Kalendern finns att köpa i alla Hööksbutiker och hos utvalda butiker i Spannexgruppen

 

Hitta Hööksbutiker här 

 

Här hittar du butiker i Spannexgruppen som säljer kalendern 

 

 

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,