Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter
Grattis Emma Schönberg!

Fototävling almanacka 2019

2018-05-24
» Läs mer

Vinnaren i Ridlägertävlingen!

2018-05-18
» Läs mer

Vinn ridläger & 1000 kr på Hööks

2018-04-16
» Läs mer

Grattis Emma Schönberg!

2017-04-18

Emma Schönberg heter den lycklige vinnaren av ridlägret på Vedbände och presentkortet på Hööks

Ett oväntat samtal!

Jag fick ett oväntat men uppskattat samtal från ridguiden.se, det var jag som vann ridlägret och presentkortet i Ridguidens ridlägertävling! Skriver Åsa i Jönköping, 

Men det blir dottern Emma, som fyller12 år nu i sommar, som får åka!  Familjen är ridintresserade och har en ponny, Fix Fantasi "Fanta" som fyller 13 i år. De har haft Fanta i 1,5 år, men Emma har ridit i fem år, så hon har en del erfarenhet. Emma och Fanta har tävlat en del tillsammans, mest dressyr, och målet för våren är att starta Lätt A:1.

De bor i Jönköping och Emma delar Fanta med sina småsystrar som är 10 år.

Fanta är en väldigt personlig b-ponny och eftersom hon både är sto och fux så har hon lite humör. Men hon är helt fantastisk! Hon älskar att äta banan, att springa i snön och att träna dressyr. 

Emma ser väldigt mycket fram emot att få åka på ridläger till Vedbände och att åka till Hööks och handla många fina saker för presentkortet.

 

Vi, på Ridguiden, vill tacka alla som har varit med och tävlat. Och hoppas att det blir er tur nästa gång.

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,