Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter
Stora problem på LERK

Dressyrens världscuppremiär

2019-10-17
» Läs mer

Sverige vidare till söndagens final!

2019-10-04
» Läs mer

Kvarka - vad är det?

2019-09-17
» Läs mer

Stora problem på LERK

2015-03-06

Lilla Edets kommun säger upp hyreskontraktet för Lilla Edets ridklubb

Lilla Edets ridklubb har stora problem. Under fjolåret hoppade flera personer i styrelsen av sina uppdrag och dessutom visar bokslutet för ifjol på ett minus på 359 000 kronor. Nämnden valde att inte förlänga avtalet med Lerk för Bertilsgården i och med den situation som råder inom föreningen i dag.

Inför det senaste mötet i kultur- och fritidsnämnden hade föreningen dessutom ansökt om tre olika bidrag på sammanlagt 115 000 kronor. 

– Politikerna beslutade om att skjuta upp dessa beslut, säger fritidschef Annica Skog till ttela.

Fram till december har föreningen en chans att visa upp att verksamheten kommit igång ordentligt och att man fått ordning på de problem som finns. Enligt föreningens hemsida finns i dag endast 92 ridande personer kvar av totalt 265 medlemmar.

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,