Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter
Utsedd till officiell ambassadör

Dressyrens världscuppremiär

2019-10-17
» Läs mer

Sverige vidare till söndagens final!

2019-10-04
» Läs mer

Kvarka - vad är det?

2019-09-17
» Läs mer

Utsedd till officiell ambassadör

2015-11-08

Patrik Kittel är klar som ambassadör för Gothenburg Horse Show

Nytt för 2016 är att Gothenburg Horse Show kommer representeras av en ambassadör i världsklass. Han började rida som 11-åring och redan efter sitt första stallbesök ställde han in siktet på att rida OS. 20 år senare var han med i truppen till Peking. Idag är han regerande svensk mästare för tredje året i rad och rankad tia i världen. Vi är stolta över att få välkomna Patrik Kittel till oss. Så här säger han själv om sin nya roll:

– Det är en jätte-ära för mig. Sedan första gången jag red Gothenburg Horse Show har jag samlat på mig många fina minnen från tävlingen. Då var jag dö-sist, men lika himla glad för det, för publiken var helt underbar. Och det är likadant varje gång jag rider in på Scandinavium. Folk är som galna. De stampar med fötterna, de applåderar, de skriker. Det är värsta rockkonserten och jag får en sån rysning varenda gång jag går in där. Det är en fantastisk tävling på alla sätt, så när Tomas Torgersen frågade om jag ville göra det här jobbet sa jag att: Det vill jag absolut göra! Det ska bli kul och jag ska verkligen göra vad jag kan för att ta vår underbara sport ännu ett steg framåt.

Från och med nu är Patrik en viktig kugge för Gothenburg Horse Show. Oavsett hur det går i världscupen kommer han vara på plats för olika aktiviteter när finalerna kommer till Scandinavium. Tills dess kommer Patrik rapportera från tävlingar runt om i Europa och vardagens utmaningar hemma på gården i Tyskland. Han kommer att dela med sig av exklusivt material i sociala kanaler och på andra sätt vara ett ansikte utåt för Gothenburg Horse Show.

Fakta om Patrik Kittel

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,