Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter
Utsedd till officiell ambassadör

Så nära VM-bronset

2018-09-14
» Läs mer

Dubbla guld

2018-09-11
» Läs mer

Import av foder

2018-09-06
» Läs mer

Utsedd till officiell ambassadör

2017-11-07

Stjärnskottet Karin Martinsen utsedd till officiell ambassadör för Gothenburg Horse Show 2018!

Hon började rida redan som 3-åring och har på egen hand byggt upp en hästverksamhet med 14 tävlingshästar på sin gård i Vårgårda utanför Göteborg. Hon har kallats för både stjärnskott och Sveriges nya framtidshopp och har blott 21 år gammal gjort succé i ridsports-Sverige och samtidigt blivit en förebild för många unga ryttare. Vi är väldigt stolta att kunna presentera Karin Martinsen som officiell ambassadör för Gothenburg Horse Show 2018. 

– Det känns viktigt att representera på hemmaplan, eftersom jag bor så nära Göteborg. Gothenburg Horse Show är dessutom en tävling som jag själv har gått och tittat på sedan jag var liten. Det är helt otroligt att jag nu är en del av gänget, säger Karin Martinsen.

Som ambassadör för Gothenburg Horse Show kommer Karin Martinsen att ha en viktig roll som förebild för unga ryttare, vara tävlingarnas ”ansikte utåt” och representera Gothenburg Horse Show och ridsporten i olika sammanhang. Karin kommer även att dela med sig av glimtar från sin vardag i sociala kanaler och ge tips för att bli en bättre ryttare.

– Jag vill kunna dela med mig av mina erfarenheter och genom dessa inspirera andra. Vara en bra förebild; nyfiken, modig och ambitiös. Jag gillar att kunna dela med mig av hur det är för mig och hur jag jobbar. För mig är det en självklarhet att vara behjälplig. Jag är fortfarande samma person som tidigare, säger Karin Martinsen.

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,