Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter
Tävlar inte mer under 2014

Dressyrens världscuppremiär

2019-10-17
» Läs mer

Sverige vidare till söndagens final!

2019-10-04
» Läs mer

Kvarka - vad är det?

2019-09-17
» Läs mer

Tävlar inte mer under 2014

2014-05-27

Sara Algotsson Ostholt meddelar i ett pressmeddelande att hon väntar barn. Nedkomsten är beräknad i oktober.

Sara skriver:
"Att vara gravid är roligt, att det tar så lång tid är mindre roligt. Som elitidrottare, känns det omöjligt att hitta rätt tid att bli gravid och snart fyller jag 40. Hästarna är vältränade och i jättefin form och jag tycker att jag har utvecklats så mycket som ryttare på sistone. Vi hade mycket kvar att ge under 2014. Att hoppa är fortfarande inga problem men att sitta ner i dressyren blir svårare och svårare. Saumur var tänkt att bli den sista tävlingen för i år. "

Topphästarna Wega och Reality tränas vidare av Saras team. Men kommer inte att tävla förrän Sara sitter i sadeln igen. Under graviditeten kommer Sara att ägna sin tid åt att träna andra och ta hand om sina sponsorer.

Källa: Svenska Ridsportförbundet

Fakta om Sara Algotsson Ostholt

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,