Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter
Sweden International Horse Show

Ryttargalan

2019-10-24
» Läs mer

Dressyrens världscuppremiär

2019-10-17
» Läs mer

Sverige vidare till söndagens final!

2019-10-04
» Läs mer

Sweden International Horse Show

2014-09-07

De bästa försäljningssiffrorna på många år är ett glädjande resultat för Sweden International Horse Show, 13 veckor innan evenemangstart.

 - Vi är naturligtvis väldigt glada så här långt. Vi har arbetat hårt för att utveckla evenemanget i en ny stor och modern arena och det är kul att våra besökare har förstått det, säger Ulf Rosengren, ordförande för Sweden International Horse Show.

Många har undrat och många har pratat. Skulle bytet av arena bli en succé för SIHS och svaret verkar vara ja. Med 13 veckor kvar till evenemanget så visar statistiken på de bästa försäljningssiffrorna på flera år, hela 11 procent över senare års rekordresultat.

- Det här blir det 22:a året som vi arrangerar tävlingar i Stockholm och det var dags att ta nästa steg. Vi hade växt ur Globen. Det är många drömmar som går i uppfyllelse i och med flytten till stora Friends Arena. Mässan är en av dessa. Att få chansen att arrangera en av Sveriges största ridsportsmässor har vi drömt om länge. Det gör mig väldigt glad att det har mottagits så väl av våra besökare så här långt, säger Ulf Rosengren.

Förutom alla nyheter runt tävlingarna, showerna och lokalerna så är det även en liten förändring i själva biljettförsäljningen.
En nyhet för i år är att läktarplatserna kostar lika mycket inom varje föreställning och säljs med bästa plats först. Så det gäller att passa på nu innan de bästa platserna försvinner.

Se programmet och köp biljetter HÄR

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,