Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter
Stärker varumärket

Dressyrens världscuppremiär

2019-10-17
» Läs mer

Sverige vidare till söndagens final!

2019-10-04
» Läs mer

Kvarka - vad är det?

2019-09-17
» Läs mer

Stärker varumärket

2014-02-18

Precision, kvalitet, elegans, passion och följsamhet. Det är några av sängproducenten Carpe Diem Beds ledord. Och det sammanfattar också vad ridsport på yppersta nivå innebär. 


- Tack vare sponsorskapet av Gothenburg Horse Show och ridsporten har kännedomen om vårt varumärke ökat, samtidigt som vi träffar vår målgrupp i en perfekt miljö, säger Jörgen Thuresson, VD och en av grundarna av Carpe Diem Beds.

Carpe Diem Beds är sedan tre år tillbaka en av Gothenburg Horse Shows huvudsamarbetspartners och kan nu se effekter av sitt sponsorskap;

- Det har helt klart byggt vårt varumärke och ger oss en unik möjlighet att träffa både våra kunder och återförsäljare. Många återförsäljare har aldrig varit på hästtävlingar av den här kalibern förr och blir helt enkelt hänförda. Det är maffigt när hela Scandinavium är knäpptyst för att sedan jubla ikapp när Rolf-Göran Bengtsson eller någon av de andra internationella stjärnorna gjort en felfri ritt. Det går inte att beskriva, utan måste upplevas på plats, säger Jörgen Thuresson.

Anledningen till att Carpe Diem Beds beslöt sig för att gå in så starkt i Gothenburg Horse Show och ridsporten, är enkel – här träffar man en målgrupp som delar värden som kvalitet, elegans, följsamhet och precision med Carpe Diem Beds. Ridsporten står för alla de värden som sängtillverkaren förknippas med. Dessutom tas de flesta initiativ till att byta säng av kvinnor, så publiken i Göteborg bjuder på en enorm räckvidd i Carpe Diem Beds målgrupp.

- Samtidigt är ridsporten jämlik – det finns ingen annan sport där män och kvinnor i alla åldrar tävlar mot varandra på lika villkor. Det är fart och fläkt, men också elegans, stämning, passion och precision. Det passar oss perfekt! Det gäller att fånga dagen och bejaka livet, säger Jörgen Thuresson.

Carpe Diem Beds startade 1995, och är idag Sveriges ledande premiumsängmärke med försäljning i ett 20-tal länder. Sedan augusti 2013 ingår varumärket i Europas ledande sängföretag Hilding Anders med säte i Malmö.
Gothenburg Horse Show startade 1977 och är den enda tävlingen i Sverige med världscuptävlingar i både dressyr och hoppning. Förra året, under världscupfinalerna hade evenemanget 96 000 besökare, vilket gör det till Sveriges största årligen återkommande idrottsevenemang inomhus. 

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,