Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter
Sista delfinalen i SRT

Ryttargalan

2019-10-24
» Läs mer

Dressyrens världscuppremiär

2019-10-17
» Läs mer

Sverige vidare till söndagens final!

2019-10-04
» Läs mer

Sista delfinalen i SRT

2014-11-05

I helgen avgörs det. vilka ryttare som går vidare till finalen av Swedish Rider´s Trophy 2014.

Delfinalen rids på lördag på Ridskolan Strömsholm.

Torsdagen den 6 november drar höstens största tävlingshelg på Strömsholm igång. I dagarna fyra fylls Röda Ridhuset med tuffa matcher mellan landslagsryttare och unga ryttare ifrån hela landet. 

Under lördagen hålls sista delfinalen av Horse1 Swedish Riders Trophy där plats i stora finalen på Flyinge och stora prispengar står på spel.

I startlistorna finns flera syskonpar där de talangfulla och unga systrarna Nicole och Stephanie Holmén utgör ett. RS Stallmästare och nyblivna pappan, Jens Fredricson, och hans yngre bror, Peder Fredricson, är ett annat. 
Jens startar med flera av sina yngre hästar under tävlingens första dagar för att sedan ta sig ner till Billdals Ridklubb och vara med och rida för finalplats i Volkswagen Grand Prix. Peder, som numer också är känd ifrån SVTs Ryttareliten red både i det svenska VM laget i Normandie i somras och i det lag som slutade på en ärofylld tredjeplats i Nations Cup-finalen tidigare i höstas. Till Strömsholm har han med sig några av stallets yngre stjärnor men också spänstiga VM-hästen, H&M Sibon. I startlistorna syns också flera av Ridskolan Strömsholm elever och studenter.

– Swedish Riders Trophy är en strålande cup där unga ryttare ger landslagsstjärnor en tuff match om de främsta placeringarna. Konceptet bidrar till bra sport och en stor dos av inspiration för såväl ryttare, funktionärer som publik. Vi vill att så många som möjligt skall kunna ta del av tävlingarna ifrån läktarplats och håller därför fritt inträde hela helgen, säger tävlingsledare Fredrik Starck som ser fram emot helgen med fulla startlistor och läktare.

Ställningen inför sjunde delfinalen

 Program och mer information om tävlingarna

TV-kanalen Horse 1 sänder direkt lördag 15:00
Repris: 23:20, lördag
TV-tablå

Resultat online

Källa: Svenska Ridsportförbundet

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,