Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter
Saab ny dressyrsponsor

Svenska framgångar

2019-01-14
» Läs mer

Landslagen i hoppning 2019

2019-01-07
» Läs mer

Förlängd karenstid för antibiotika

2019-01-03
» Läs mer

Saab ny dressyrsponsor

2018-04-26

Saab blir ny sponsor för Nations Cup-tävlingen i dressyr

Avtalet är skrivet på tre år och möjliggör för Falsterbo Horse Show att fortsätta arbetet med att utveckla dressyren som påbörjades för några år sedan.

- Vi vet att intresset för dressyren är stort, både i Sverige och utomlands och vi vill hålla dressyren i världsklass, säger Jana Wannius, President Falsterbo Horse Show.

Därför är det är viktigt med en långsiktlig partner för att kunna fortsätta utvecklingen och Saab AB är en partner som sedan tidigare lägger stor fokus på ridsporten.

Det skall vara lika mycket Horse som Show i Falsterbo. Vi kör hoppning och dressyr på högsta internationella nivå och blandar parallellt med shower, vilket har visat sig vara ett vinnande koncept, fortsätter Jana.

- Det här är helt i linje med vår satsning på svensk ridsport och dressyr. Det långsiktiga målet är fler medaljer och fler svenska ryttare på internationella tävlingar, säger Stefan de Flon, sponsoransvarig på Saab.

Saab namnger de tre Nations Cup-tävlingarna där Grand Prix, Grand Prix Special och Grand Prix Kür ingår. Nations Cup går 14 och 15 juli och lag från Sverige, Ryssland, Österrike, Danmark, Spanien, Tyskland, Nederländerna och USA är inbjudna.

Källa: Svenska Ridsportförbundet

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,