Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter
Rothenberger banbyggare

Borås bjuder på fem höjdpunkter

2019-03-20
» Läs mer

Gratis ekonomitjänst

2019-03-08
» Läs mer

VM-hjältarna på banan igen

2019-03-04
» Läs mer

Rothenberger banbyggare

2014-01-31

Det är svårt att hitta en banbyggare som är mer meriterad än Frank Rothenberger – han har byggt åtskilliga VM-banor, EM-banor, världscupbanor och nationshoppningsbanor. Men han har aldrig byggt i Göteborg tidigare.
- Frank var med som assisterande banbyggare under Gothenburg Horse Show i början av 90-talet, men han har aldrig byggt själv här. Vi är oerhört glada att Frank direkt tackade ja på vår förfrågan att komma till oss, säger Tomas Torgersen, tävlingsledare för Gothenburg Horse Show.

Frank Rothenbergers banor är kända för att vara tekniskt svåra och utslagsgivande på ett rättvist sätt. Han kan som ingen annan hitta nya bansträckningar och tekniska kombinationer som utmanar ekipagen. Scandinaviumarenans speciella form ger både nya möjligheter och utmaningar även för en rutinerad ringräv som Frank.

Förberedelserna har pågått sedan i somras tillsammans med Gothenburg Horse Shows hinderkonstruktörer och den assisterande banbyggaren Peter Lundström. Den 26 februari får vi se resultatet när hästarna välkomnas in i Scandinavium för 38:e året i rad.

Gothenburg Horse Show 26 februari - 2 marswww.gothenburghorseshow.com

Källa: Svenska Ridsportförbundet

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,