Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter
Publikfavorit till Göteborg

Ryttargalan

2019-10-24
» Läs mer

Dressyrens världscuppremiär

2019-10-17
» Läs mer

Sverige vidare till söndagens final!

2019-10-04
» Läs mer

Publikfavorit till Göteborg

2015-01-22

Marlon Modolo Zanotelli är klar för start i världscupen i hoppning under Gothenburg Horse Show 25 februari – 1 mars

– Alla ryttare vill komma till Göteborg, det är bra organisation och en otrolig stämning i arenan har jag hört från säker källa.
Bakom hans idolskap döljer sig inte minst flickvännen svenska Angelica Augustsson. 
Angelica som har förgyllt Scandinavium och Gothenburg Horse Show redan när hon var junior. 
Det stora genombrottet kom ju för Angelica 2011 när hon vann världscupdeltävlingen med Mic Mac du Tillard inför hemmapubliken i Scandinavium.

Få ögon var torra under den prisutdelningen. Angelicas glädjetårar kändes in i hjärtat.
Marlon och Angelica arbetar tillsammans i Belgien nära den holländska gränsen och för stallet Ashford Farm. Det var där kärleken tog fart för paret.

2014 var ett mycket bra år för Marlon som gjorde starka insatser under VM i franska Caen. Han gjorde två felfria omgångar i laghoppningen och Brasilien slutade femma med hästen AD Clouwni, som för övrigt ägs av grekiskan Athina Onassis.

Redan på ett tidigt stadium var han klar på att han skulle bli hoppryttare även om han började i grenen fälttävlan. Så han flyttade till Europa. Nu är han ett av affischnamnen i sporten.

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,