Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter
Publiken får en avgörande roll

Dressyrens världscuppremiär

2019-10-17
» Läs mer

Sverige vidare till söndagens final!

2019-10-04
» Läs mer

Kvarka - vad är det?

2019-09-17
» Läs mer

Publiken får en avgörande roll

2014-11-25

Malin Baryard Johnsson erbjuder publiken under Sweden International Horse Show att prova på hennes jobb som sportchef

Ny teknik förnyar upplevelsen av sportevenemang live.

- Stockholm är känt för sin fantastiska publik och stämning. Jag ville ge något tillbaka till publiken och göra något som jag inte har hört att någon annan har gjort tidigare– att ge publiken makten att påverka tävlingarna på riktigt, säger Malin.


Med hjälp av sin smartphone och arenans storbildskärmar kommer alla i publiken att kunna rösta fram den sista och femte ryttaren i Malins egen tävling- Malin Baryard Invitational.
Genom att logga in på friendsarena.se/go under helgen får publiken tillgång till att rösta på en av de

14 hoppryttare som har chansen att komma med i Malin Baryard Invitational, en tävling där segern är värd över 600 000 kronor.
- Det är ett ärofyllt uppdrag och ett stort förtroende Malin ger publiken. Det är mycket pengar som står på spel för ryttarna, säger Ulf Rosengren, ordförande Sweden International Horse Show.

Den nya tekniken som ligger bakom röstningsfunktionen står sponsorn Mediatec Solutions för. Förutom att rösta fram publikens val i Malin Bayard Invitational kommer publiken även kunna delta i tävlingar och ta del av information under tävlingshelgen via den webbaserade applikationen. 
- De här nya lösningarna göra att vi nu kan utveckla upplevelsen av ett sportevenemang. Livesport kommer att bli ännu roligare för publiken i framtiden. Det är också en kraftfull och flexibel teknik som man även kan ta med sig till mindre sammanhang som konferenser eller till klubbtävlingar, säger Anders Nyberg på Mediatec Solutions.

Under veckan presenterar Malin Baryard Johnsson de fyra ryttare som hon bjudit in till tävlingen, och från fredagens premiärkväll av Sweden International Horse Show bjuds publiken på plats i Friends Arena in för att börja röstningen.

Sweden International Horse Show 27-30 november 2014, http://www.swedenhorseshow.se/

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,