Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter

Ryttargalan

2019-10-24
» Läs mer

Dressyrens världscuppremiär

2019-10-17
» Läs mer

Sverige vidare till söndagens final!

2019-10-04
» Läs mer

Leprévost ångrar sig

2016-03-31

"Jag är djupt ledsen för att jag överreagerade (...) och jag vill uttrycka min uppriktiga ursäkt"

Via sin Facebook ber hon om ursäkt och ger sin version av det inträffade:
Människor har blivit upprörda av bilder som sänds via sociala nätverk av min häst Vagabond de la Pomme som nästan föll under uppvärmningen före världscupfinalen i Göteborg . Min häst travade, mycket avslappnad och med huvudet nedåt, när han snubblade. Det var faktiskt ganska skrämmande och jag trodde verkligen att vi båda skulle falla. Jag kontrollerade omedelbart att han inte var skadad. Jag ville sedan att han skulle ta sig samman. Mitt mål var att väcka honom utan att pressa honom för hårt. Det franska teamets veterinär kontrollerade också att han var OK och utan problem. 

Jag är djupt ledsen för att jag överreagerade och var alltför sträng mot min häst och jag vill uttrycka min uppriktiga ursäkt. Jag lägger stor vikt vid förtroende och samarbete mellan mig och mina hästar . Jag har också stor respekt för deras sinnestillstånd och deras fysiska välbefinnande.

 

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,