Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter
Lediga tjänster på Falsterbo!

Dressyrens världscuppremiär

2019-10-17
» Läs mer

Sverige vidare till söndagens final!

2019-10-04
» Läs mer

Kvarka - vad är det?

2019-09-17
» Läs mer

Lediga tjänster på Falsterbo!

2012-12-07

Dina arbetsuppgifter kommer att vara mycket varierande och du är placerad på vårt kontor i Skanör.

 

Arbetsuppgifter: I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. att hantera våra sociala medier och hemsida etc. Det innebär också mycket telefon och administration. På kontoret arbetar vi med att hjälpa personer i vår egen organisation, sponsorer, besökare, ryttare, utställare etc. Då vi är en liten organisation får man vara beredd att hjälpa till där det behövs.

 

 

Kvalifikationer: Du måste behärska Office paketet till fullo och ha erfarenhet av databasarbete. Du måste också ha god erfarenhet med att arbeta med sociala medier så som FB och Twitter. Du uttrycker dig väl skriftligt i svenska och bör ha goda kunskaper i engelska. Du är givetvis positiv, glad och inte rädd för att hugga i. Det är ett önskemål att du är insatt i ridsporten och gärna har koll på sporten även utanför Sveriges gränser.

 

I gengäld kommer du få arbeta med ett glatt och engagerat gäng, där det ges möjligheter att knyta många kontakter.

 

 

Arbetstiderna kommer att skifta från 50 % - 100 %. Tjänsten är tänkt att tillsättas 1 mars 2013 och sträcker sig till 31 juli.

 

Din ansökan med CV och referenser vill vi ha 10 januari 2013. Ev. frågor ställs till Elisabeth von Schrowe elisabeth@falsterbohorseshow.com .

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,