Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter
Lanserar Ridspa

Ryttargalan

2019-10-24
» Läs mer

Dressyrens världscuppremiär

2019-10-17
» Läs mer

Sverige vidare till söndagens final!

2019-10-04
» Läs mer

Lanserar Ridspa

2015-08-13

Loka Brunn utökar nu sitt samarbete med Filipstads Ridklubb och lanserar i augusti Ridspa

Konceptet för den hästintresserade livsnjutaren. En satsning för ett tätare samarbeta mellan de lokala närings- och föreningslivet.

Den 15 augusti går startskottet för Loka Brunns nya aktivitetssatsning Ridspa som genomförs i samarbete med Filipstads ridklubb. Våra verksamheter har sedan flera år ett mycket fint samarbete och vi ser detta som ytterligare ett steg i arbetet med att skapa långsiktiga och positiva relationer mellan de lokala närings- och föreningslivet säger Marie Dahlgren vVD på Loka Brunn & Grythyttans Gästgivaregård.

Avfärd sker kl. 10.00 från Filipstads ridklubb med slutdestination Loka Brunn, en ritt som beräknas ta ca 3 timmar. Väl framme på Loka Brunn bjuds deltagarna på en avkopplande helkväll med spa, vinprovning och middag.

Loka Brunn ser mycket positivt på ett utökat samarbete med föreningslivet där många ungdomar är engagerade. Vi vill hjälpa unga ut i arbetslivet och i likhet med hästsporten är mod, tydlighet och en god kommunikationsförmåga egenskaper vi eftersöker.

Forskning visar att framtidens ledare fostras i stallet och hästsporten är därför mycket intressant ur ett ledarskapsperspektiv.Lena Forsberg, forskare vid Luleå Tekniska Universitet skriver en avhandling i ämnet kring hästar, gruppdynamik och socialt samspel.

Planen är att Ridspa ska vara ett återkommande inslag i vår evenemangskalender under vår och höst säsong.

 

 

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,