Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter
Intar Scandinavium

Ryttargalan

2019-10-24
» Läs mer

Dressyrens världscuppremiär

2019-10-17
» Läs mer

Sverige vidare till söndagens final!

2019-10-04
» Läs mer

Intar Scandinavium

2015-02-24

Nu är den pirriga väntan snart över för de tio unghästekipagen och de fem U25-ryttarna som tagit sig till Gothenburg Horse Show

Publiken kommer att kunna följa de fem U25-ekipagen under hela helge. De har möjlighet att starta i alla klasser, utom själva världscupkvalen, världscupen och specialklasserna. Precis som under kvalomgångarna får ekipagen poäng efter klass och placering och den ryttare som gjort bäst ifrån sig under helgen får ett meetingpris på söndagen.

Ryttarna som kommer att tävla med den gröna Lövsta Future Challenge-armbindeln är Evelina Tovek, Victoria Wallenstam, Stephanie Holmén, Jonna Ekberg och Erica Swartz.

På torsdag förmiddag är det dags för unghästarna i Lövsta Future Challenge att gå sitt första kval i 130, två faser. De tio, numera sjuåriga, hästarna kommer att få möta internationellt motstånd i tio utländska sjuåringar. På fredagen rids det andra kvalet och på söndag är det den stora finalen!

- Internationell erfarenhet får man bara genom att rida internationellt och vi hoppas verkligen att Gothenburg Horse Show ska bli den där positiva erfarenheten som de unga talangerna, både hästar och ryttare, behöver för att ta sig vidare till toppen, säger Emelie Broman, en av initiativtagarna bakom Lövsta Future Challenge Jumping.

De tio finalekipagen är:
Brenda Lee – Sandra Carlsson
Curano – Frida Mårtensson
Rihanna K – Stina Lillje
Cobra S. – Karin Martinsen
Fia lotta – Mariano Maggi
Coralle – Emma Emanuelsson
Main Road – Stephanie Holmén
Uncle Blue – Stephanie Holmén
Certina – Nicole Holmén
Sundance – Jüri Sokolowski

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,