Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter
Gothenburg Horse Show hyllat

Ryttargalan

2019-10-24
» Läs mer

Dressyrens världscuppremiär

2019-10-17
» Läs mer

Sverige vidare till söndagens final!

2019-10-04
» Läs mer

Gothenburg Horse Show hyllat

2014-04-22

Gothenburg Horse Show vann utmärkelsen för “Best Press Office for Longines FEI World Cup" under säsongen 2013-2014

Det var Mayvor Thorin, presschef under Gothenburg Horse Show, som tog emot priset. Mayvor har arbetat med världscupen i Göteborg sedan första finalen 1979!
- Det var så roligt att få ta emot priset, sa en glädjestrålande Mayvor som visade upp både det stiliga hästhuvudet som nu kommer att pryda pressrummet på Scandinavium och diplomet.

Mayvor tog emot priset tillsammans med Bo Djupström.
- I takt med att medialandskapet förändras måste vi också utvecklas och se till att resurserna finns för media att göra sitt jobb, kommenterade Mayvor Thorin i sitt tacktal.

Grania Willis, FEI:s direktör för pressrelationer, betonade vikten av att ge media rätt förutsättningar och den teknik som behövs för att göra ett bra arbete för sporten.
- Det är ett nöje att samarbeta med teamet i Gothenburg och deras engagemang är välkänt i mediakretsar, tillägger hon.

Göteborg har organiserat tolv finaler och 23 världscupdeltävlingar sedan 1979. Pressrummet har organiserats under ledning av Mayvor Thorin i samarbete med Svenska Ridsportförbundets informationsavdelning och ett team på tiotal personer där många återkommit under alla år jobbar i pressrummet.
- Eftersom det är dem vi jobbar för, representanter för media, som röstar fram priset är det naturligtvis väldigt hedrande att få utmärkelsen, säger Svenska Ridpsortförbundets informationschef Lotta Amnestål.
Tidigare har Stuttgart, Verona och London tilldelats utmärkelsen.

Källa: Svenska Ridsportförbundet

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,