Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter
Gina Tricot Grand Prix i Borås

Ryttargalan

2019-10-24
» Läs mer

Dressyrens världscuppremiär

2019-10-17
» Läs mer

Sverige vidare till söndagens final!

2019-10-04
» Läs mer

Gina Tricot Grand Prix i Borås

2012-12-19
HOPPNING  Gina tricot Grand Prix i Borås ridhus fördubblar prispengarna till elithoppningarna den 21-24 februari 2013 och lägger en miljon kronor i potten, varav segraren i Grand Prix får 250 000 kronor.
 
- Det är fantastiskt att kunna tävla om så stora pengar på svensk mark, säger Rolf-Göran Bengtsson, som dock själv är förhindrad att medverka, till Borås Tidning.
 
Med 115 000 kronor till segraren i årets Gina tricot GP var Boråsmeetinget i topp innan Volkswagen Grand Prix höjde till 200 000 kronor i finalen i Flyinge i november. Det gillade inte boråsarna som med stort stöd från näringslivet tar tillbaka tronen.
 
Totalt ligger närmare en miljon kronor och väntar på sina vinnare i slutet av februari. Jämfört med årets meeting höjs prispengarna i samtliga klasser 2013 och i GP-klassen tävlar ryttarna om en halv miljon.
 
Med personlig inbjudan till de 100 högst rankade hoppryttarna i landet samt de 15 främsta i Danmark och i Norge hoppas tävlingsledaren Helen Hagström samla de allra bästa och givetvis även de utlandsbaserade svenskarna skriver tidningen.
Källa: tidningen Ridsport (www.tidningenridsport.se

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,