Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter
Fortsätter att satsa på ridsport

Ryttargalan

2019-10-24
» Läs mer

Dressyrens världscuppremiär

2019-10-17
» Läs mer

Sverige vidare till söndagens final!

2019-10-04
» Läs mer

Fortsätter att satsa på ridsport

2016-05-27

Gina Tricot är ny samarbetspartner till Elmia Scandinavian Horse Show

Gina Tricot fortsätter att satsa stort på svensk ridsport och går in som samarbetspartner till Elmia Scandinavian Horse Show.

Tävlingen går av stapeln i Jönköping den 26–30 oktober. Tävlingen, som har premiär i år, sträcker sig över fyra dagar och kommer att innehålla allt från unghästar till elitklasser i både hoppning och dressyr. Förutom tävlingarna arrangeras auktioner, shower och mässa - allt på ett och samma ställe.

– Det känns väldigt roligt att vara med som samarbetspartner till Elmia Scandinavian Horse Show redan från början och vi hoppas, och tror, att vi kan vara med och se evenemanget växa. Det är viktigt för svensk ridsport med fler stora evenemang på hemmaplan och det är vi glada över att kunna stå bakom säger Anna Appelqvist, inköps- och designchef på Gina Tricot.

Som en del i samarbetet har Gina Tricot tagit fram en exklusiv crew-kollektion i eventets färger som alla funktionärer kommer att bära under tävlingarna.

– Vi kommer att ha cirka 250 funktionärer som är aktiva i olika delar på Elmia Scandinavian Horse Show. Tillsammans jobbar vi i ett härligt team och blir väl synliga med Gina Tricots fina crew-kollektion, säger Lisen Bratt Fredicson, en av arrangörerna bakom evenemanget.

Förutom en crew-kollektionen kommer Gina Tricot att släppa en ny unik ridsportsinspirerad kollektion online under hösten. Kollektionen går under namnet Gina Tricot Equestrian Collection och delar av den kommer även att säljas under eventet. Den har en lyxig retro- och sportkänsla med ett färgspel i blått och gråmelange, samt inslag av vinrött.

Som tidigare år innehåller kollektionen en blandning av traditionella ridplagg och modeplagg.

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,