Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter
Falsterbo i topp

Dressyrens världscuppremiär

2019-10-17
» Läs mer

Sverige vidare till söndagens final!

2019-10-04
» Läs mer

Kvarka - vad är det?

2019-09-17
» Läs mer

Falsterbo i topp

2014-11-19

Falsterbo i topp när ryttarna får välja. Nations Cup går likt tidigare på 8 platser i Europa där Falsterbo är en av dessa. 

Övriga platser är: La Baule, Lummen, Rom, St Gallen, Rotterdam, Hickstead och Dublin. 10 lag deltar i högsta serien.

Holland som vann finalen i Barcelona i år och som dessutom är världsmästare i lag och individuellt fick börja att välja: De valde Falsterbo först.

- Organisationen i Falsterbo tycker att det är fantastiskt roligt och naturligtvis är det ett toppbetyg för vårt arrangemang och event som helhet, säger Jana Wannius, President, Falsterbo Horse Show.

Vi har kontinuerligt arbetat med att föra utvecklingen framåt och på senare år har vi investerat mycket i anläggningen och nu senast med att bl.a. lägga om gräset på internationella arenan.

Generellt har det gått väldigt bra för Sverige på hemmaplan i Falsterbo. Det kommer att bli tufft nästa år men vi vet att Sverige har ett kanonlag, så publiken kan se fram mot en riktig rysare, fortsätter Jana.

Furusiyya Nations Cup presented by Longines går av stapeln i Falsterbo fredagen 10 juli 2015.

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,