Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter
EuroHorse livesänder

Nya OS-formatet testas

2019-06-13
» Läs mer

Ryttarutvecklingen i startgropen

2019-05-28
» Läs mer

1 juni skärps vaccinationskraven

2019-05-09
» Läs mer

EuroHorse livesänder

2019-03-29

Gothenburg Horse Show och EuroHorse livesänder världscupfinalerna på storbildskärm

Trycket på biljetter till årets Gothenburg Horse Show och de dubbla världscupfinalerna i hoppning och dressyr har varit högre än någonsin. För att ge fler möjlighet att ta del av årets hästfest kommer Gothenburg Horse Show tillsammans med EuroHorse att livesända finalerna på storbildsskärm.

Den 3-7 april står Gothenburg Horse Show värd för dubbla världscupfinaler i hoppning och dressyr och tusentals besökare från världens alla hörn vallfärdar till Göteborg för att följa dramatiken på plats. Vägg i vägg med tävlingarna finns EuroHorse, norra Europas största mötesplats för hästälskare. På EuroHorse kan både tävlingens besökare och övriga shoppingsugna botanisera bland de senaste trenderna inom häst- och ridsportutrustning samt uppleva spännande uppvisningar.

Med tanke på det stora trycket det har varit på biljetterna till årets tävlingar och alla de förfrågningar som arrangören tvingats säga nej till är det nu beslutat att man tillsammans med EuroHorse väljer att visa helgens finalomgångar i både hoppning och dressyr på storbildsskärm i E-hallen hos EuroHorse.

”Finaldagarna är sedan länge utsålda och vi har under en längre tid arbetat för att komma fram till en lösning som gör det möjligt för fler att ta del av årets hästfest. Att tillsammans med EuroHorse nu kunna erbjuda de som inte lyckats få biljetter att följa finalerna på storskärm känns mycket roligt och som en naturlig förlängning av vårt evenemang och samarbete.” säger Patrik Fredriksson, projektledare för Gothenburg Horse Show

Sändningstider:

Lördag 6 april 16.00-19.30:

FEI Dressage World Cup Grand Prix Freestyle

Söndag 7 april 14.30-15.30 och 16.15-17.45:

Longines FEI Jumping World Cup Final III

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,