Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter

Ryttargalan

2019-10-24
» Läs mer

Dressyrens världscuppremiär

2019-10-17
» Läs mer

Sverige vidare till söndagens final!

2019-10-04
» Läs mer

Bra svenska terrängritter

2015-06-21

Svenska fälttävlansryttare har firat midsommarhelgen på den internationella fälttävlan i tyska Luhmühlen

Både Ludwig Svennerstål och Joan Lundin klarade den fyrstjärniga banan felfria på hinder. Totalt blev det en 14:e respektive en 18:e plats. Vann gjorde Ingrid Klimke/Escada, Tyskland, på dressyrstraffen 32,70

I det avslutande hoppmomentet blev det en bom ner vardera och något tidsfel för svenskarna som dock behöll sina placeringar.

Lördag
Johan Lundin och Johnny Cash var felfria på hinder och inom tiden och är kvar på sin dressyrpoäng. Med det fina resultatet har Johan Lundin gjort ett rejält kliv uppåt i resultatlistan till en 18 plats.

Ludwig Svennerstål och King Bob var felfria på hinder med ett litet tidstillägg. Ekipaget har trots det avancerat fyra placeringar till en 14 plats.

Viktoria Carlerbäck och Volt af Källstorp bröt på hinder 9.

I den trestjärniga klassen är Sandra Gustafsson och Kaminskij fortsatt bra med i matchen med en tiondeplats (8). Viktroria Carlerbäck och Zlatan behåller 16:e platsen efter terrängen.

 

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,