Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter
Borås bjuder på fem höjdpunkter

Nya OS-formatet testas

2019-06-13
» Läs mer

Ryttarutvecklingen i startgropen

2019-05-28
» Läs mer

1 juni skärps vaccinationskraven

2019-05-09
» Läs mer

Borås bjuder på fem höjdpunkter

2019-03-20

Fem höjdpunkter på Sverige första femstjärniga tävling blir det hos Borås Fältrittklubb till helgen

Det är femstjärnig urpremiär och första elittävlingen i hoppning i Sverige med stjärnstatus någonsin.

ATG Riders League
Det är tredje deltävlingen i ATG Riders League, succétävlingen som har testas den här säsongen. Ryttarna älskar hoppningen som består av kval och vidare till fem heat och  som resulterar i en omhoppning som avslutning för tio ryttare.

Premierna är bra. Vinnaren kvitterar ut 30 000 kronor och en heatseger ger 5 000 kronor. Dessutom är det möjligt att spela hos ATG på dessa hoppningar. Via länken till -> ATG hittar du all info du behöver. Observera att du måste vara över 18 år och registrerad hos ATG för att få spela.

Krafft Young Rider Cup
Det är sista kvalet i Krafft Young Riders Cup och biljetterna för finalritter under Gothenburg Horse Show 3-7 april.
Aktuell ställning

Hugo Wihlmark har vunnit två deltävlingar med Charmie RTG och toppar före Axelina Pettersson Häggström som också vunnit två gånger med Evita. Hugo rider för Skyrup och Axelina tävlar för Mölndals Ridklubb. Tio Young Rider får chansen till final

Morgondagens Vinnare 
Det är också sista kval i Morgondagens Vinnare som är öppen för juniorer. Alla vill ju till Scadinavium. Här är Joel Torstensson i ledning med Pinemang. Joel rider för Jump Club från Enköping. Juniorerna rider om 16 finalplatser.

Aktuell ställning

Lövsta Future Challenge
U25-ryttarna rider också sista kvalomgång av Lövsta Future Challenge. Här handlar det om start i de internationella klasserna kring världscupfinalen i Göteborg. Sissela Smith från Åby Ridklubb toppar listan med Charmonix CC.

Aktuell ställning

Borås Grand Prix
Borås Grand Prix är tillbaka i nygammal tappning och det vimlar av toppnamn som Helena Persson, Fredrik Spetz från Norsholm är en uppstickare, och inte minst Linda Heed finns på plats. Spännande värre.

Arrangörens hemsida

Start och resultatlistor

Equisport  sänder live

Källa: Svenska Ridsportförbundet

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,