Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter
ATG vill få fler att Gilla Häst

Ryttargalan

2019-10-24
» Läs mer

Dressyrens världscuppremiär

2019-10-17
» Läs mer

Sverige vidare till söndagens final!

2019-10-04
» Läs mer

ATG vill få fler att Gilla Häst

2014-09-10

"Gilla Häst" är en omfattande reklamkampanj från ATG som ska stärka hästens ställning i Sverige

Gilla Häst är en bred satsning och ska vara en positiv kraft för hela Hästsverige. Kampanjen syns i både tidnings- och webbannonser såväl som i sociala medier.

Fram till valet den 14 september publiceras dagliga inlägg som med stöd av forskning visar varför hästar är bra när det gäller bland annat jämställdhet, integration, vård, ledarskap och öppnare landskap. Efter valet kommer Gilla Häst att bli en plattform som lyfter bra exempel i Hästsverige och allt arbete som görs på Svenska Ridsportförbundets ridklubbar och inom hästsporten.

Syftet är att få fler att få upp ögonen för hästen. Hästen bidrar till ökad jämställdhet, den får oss att må bättre både fysiskt och psykiskt, ger arbetstillfällen och hjälper till att hålla landskapen öppna. Dessutom ger hästar mening i massor av människors fritid.

De som vill leva på sitt sportutövande ska kunna göra det och att alla som vill ska få möjlighet att börja rida eller besöka en ridklubb!

Så kan du också Gilla Häst:

På gillahäst.se finns mer information om kampanjen. Målet är att få ett brett genomslag bland hästintresserade för att visa politiker och andra att Sverige är ett hästland.

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,