Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter
Ansvarstagande och engagemang

Ryttargalan

2019-10-24
» Läs mer

Dressyrens världscuppremiär

2019-10-17
» Läs mer

Sverige vidare till söndagens final!

2019-10-04
» Läs mer

Ansvarstagande och engagemang

2016-02-12

För andra året i rad är Gina Tricot Grand Prix ett miljömärkt event

Ett steg i det har varit att byta ut belysningen i ridhuset till energisnåla LED-lampor, ett annat är att ha tydliga anvisningar om sopsortering på tävlingsplatsen.

Tillgänglighet och mångfald är viktiga ledord för Gina Tricot Grand Prix och genom samarbetet med Våga Satsa Vinn vill vi att fler ska få möjlighet att uppleva vår tävling. Under de internationella tävlingarna den 11 mars kommer vi för första gången kunna erbjuda ett utökat stöd i form av teckentolkning, hörslinga och syntolkning.

Min Stora Dag är organisationen som uppfyller önskedrömmar och förgyller vardagen för barn och ungdomar med svåra sjukdomar och diagnoser. Förra året fick 56 barn varje vecka uppleva sina önskedrömmar som var allt ifrån ett ridläger till att åka med i ett stridsflygplan. I år är Min Stora Dag en del av Gina Tricot Grand Prix och vi är väldigt glada över att kunna bidra till att ännu fler önskedrömmar går i uppfyllelse.

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,