Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter
Agria Pony Trophy

Ryttargalan

2019-10-24
» Läs mer

Dressyrens världscuppremiär

2019-10-17
» Läs mer

Sverige vidare till söndagens final!

2019-10-04
» Läs mer

Agria Pony Trophy

2015-05-24

Det finns redan finalklara ryttare i Agria Pony Trophy

Finalryttarna från Blekinge kan trimma på formen till finalen i Vetlanda i juli. Även Dalarna har ridit sin tre kvalomgångar och finalisterna är klara för start i Brunflo, Jämtland i juli.

 - Det här är den största breddcupen för yngre ryttare den här säsongen, säger Albin Bolin, ansvarig för ponnyfrågor hos Svenska Ridsportförbundet.

Från norr till söder i 16 av landets ridsportdistrikt tävlas det om finalplatser så det står härliga till.
Agria Pony Trophy är öppen för i kategori D och C för ryttare till och med det året de fyller 20år, i kategori B för ryttare till och med året de fyller 13 år i hoppningen och 14 år i dressyr.
Ekipage får inte under de senaste 24 månaderna ha startat LA eller högre. Detta gäller även under kvaltiden.Intresset är stort runt om i landet.

Bleking och Dalarna har finalklart.
I övriga 14 distrikt pågår Agria Pony Trophy för fullt.

Källa: Svenska Ridsportförbundet

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,