Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter
Hoppas på en repris

Hoppas på en repris

2017-06-28
» Läs mer

Premiär i Falsterbo

2017-06-27
» Läs mer

Peder GP-segrare i Rotterdam

2017-06-26
» Läs mer

Hoppas på en repris

2017-06-28

Douglas Lindelöw hoppas göra om Rotterdam-bragden

Det blev svensk succé på Nations Cup i Rotterdam under midsommarhelgen. Douglas Lindelöw, yngste ryttaren i det svenska laget, hoppas på en repris när nästa omgång avgörs, på hemmaplan i Falsterbo.

- Det är väldigt speciellt att rida i Falsterbo, mer press men man få också ett otroligt stöd från publiken, säger Douglas Lindelöw som red Zacramento i det svenska laget när FEI Nations Cup avgjordes i Rotterdam.

Douglas är 26 år och ett riktigt stjärnskott. Han har vunnit EM för unga ryttare och ridit flera världscupstävlingar. Zacramento har Douglas haft lite mer än ett år och självklart kommer Zacramento till start i Falsterbo.

- Det är en häst som är lika rolig att rida på tävling som hemma på träning. Han är väldigt kapabel och ambitiös. Förutom Zacramento kommer jag att ha ytterligare två äldre och ett par yngre hästar med till Falsterbo, berättar Douglas.

Förbundskapten Henrik Ankarcrona är den som kommer ta ut det svenska laget till FEI Nations Cup presenterat av Longines och Douglas hoppas på att få rida. 
- Förutom Nations Cup så satsar jag på Falsterbo Grand Prix som helgens viktigaste klass, säger Douglas Lindelöw. 

Totalt åtta länder kommer till start i cupen och finalen avgörs i Barcelona i september. Förutom Douglas red Peder Fredricson, Henrik von Eckerman och Rolf-Göran Bengtsson i det svenska laget i Rotterdam. 

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,