Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter

Köp & sälj

« Tillbaka

Westernridtravare

Annonsör: Sanna Anerland . 2014-07-21 17:04:59

Hej!

Jag har en helt underbar kille med stot hjärta här hemma på gården utanför Växjö, ca 2,5 mil söder om. Jag var tvungen att flytta till Växjö för att komma närmare mitt jobb och har inte möjlighet att motionera honom regelbundet.

Han är 9 årig varmblods vallack, tävlade i trav ett lopp och verkligen ingen travar trav. Han reds in för 5 år sedan när jag tog över honom. För ca 2 år sedan började vi med western och i höstas började vi även träna för en tränare inom Kronobergs western klubb.

Jag söker nu då en medryttare som är över 20 år, max 70kg.
Kravet är ett NH tänk där natural horsemanship är i fokus och hästens hälsa, och att du ska vara intresserad av westernridningen och ha en stadig och mjuk hand. Han behöver någon som vågar säga ifrån annars börjar han testa och lägga på sig olater.

Går att rida ut på både i ensam och i grupp.
I stallet står han lös när vi sadlar och pysslar.
Kommer på inkallning, följer sin ledare och tränas nu för "fot".

I ridningen är han helt underbar. Galoppen sitter inte till 100% ännu men de är inte lång tid kvar nu :-)

Körkort krävs då vi bor i en by med väldigt dålig bussförbindelser.

Har just nu en medryttare men som inte är intresserad av western och nu har vi kommit så pass långt inom grenen så behöver tränas i bara de :-)

Ni når mig på:
076-8160651
Sanna_j92@hotmail.com
 

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,