Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter

Köp & sälj

« Tillbaka

Utbildning/försäljning

Annonsör: Josefin Emteryd. 2014-10-18 18:05:36

Hej!

Jag heter Josefin Emteryd och är 23 år. Jag arbetar som ryttare hos en av Tysklands landslagsryttare (hoppning) där jag sex dagar i veckan rider mellan fyra och sex hästar per dag. Hästarna jag rider är allt från fyraåringar till ”grand Prix” hästar.

Jag har ridit sen 7 års ålder och tävlat i hoppning upp till SM-nivå på både ponny och häst. Mitt mål, och även min barndomsdröm, har varit att en dag ha min egen verksamhet med hästar för utbildning/utveckling, tävling och försäljning.

Jag har nu fått möjlighet att gå ner på halvtid när det gäller att rida hans hästar och därmed kunna kombinera det med egen verksamhet, stationerad på hans gård. Han kan då agera tränare och mentor åt mig och jag kan även ta del av hans internationella kontaktnätverk.


Nu söker jag därför hästägare som kan vara villiga att sätta sin/sina häst/-ar hos mig för träning, utbildning och/eller försäljning. Det skulle för din häst innebära uppstallning på en modern gård med två ridbanor med fiberunderlag samt ett ridhus med detsamma, dessa med tillhörande fullt utrustat hindermaterial. Gården ligger i Cloppenburg strax nedanför Bremen, där det finns tävlingar på bra material måndag till söndag varje vecka. Jag är mycket noggrann i min ridning och upplägget av träningen och hästen tillvaro, varje häst är en individ. Jag har visserligen bara varit hos min nuvarande tränare i knappt ett halvår men tränade innan det under tre år för tidigare förstaryttaren hos Böckmann (ett av Tysklands största stall, han driver sin egen verksamhet nu) med fina lovord om min framtid som ryttare.

Jag brinner för detta och är övertygad om att jag kan visa positiva resultat.

Med tanke på att min verksamhet är nystartad så har ni möjlighet att lämna er häst till mig för ett lågt pris.

Första kontakt på mail är att föredra, via josefinemteryd@live.se. Jag ser fram emot att få höra ifrån er!
 

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,