Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter

Köp & sälj

« Tillbaka

Underbara Gypsy Vanner Valack Til Salu 8

Annonsör: Dario Patrovic. 2013-04-15 13:10:26


Midas är en sann traditionell Gypsy, sötaste temperament hittar. Han är alltid den första att hälsa dig, i ett slags sätt. Han lyssnar och sinnen hans sätt, han är allt om att vara med dig. Midas har startats under sadel är han mycket bekvämt på skritt och trav, jag driver honom inte i denna ålder. Mina barn får på honom barbacka med en ledande rep, det är bara naturligt för honom. Hans första solo rida var nysnö inte ett problem,. han har ett mikrochip. Alla DNA-test slutföra. Midas är den perfekta herrar inget fel med.

Tack för att titta samtal eller e-post för snabb respons. behaga inga däck kickers Han är en stor pojke, om du menar allvar, kan tala.
 

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,