Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter

Köp & sälj

« Tillbaka

Underbar D-ponny säljes

Annonsör: AnnCharlott Daher. 2015-01-04 16:36:03

Supersnäll 3åring säljes av uppfödaren.
Valack -11, gulbrun e: Speyksbosch Dancer u: Lisedeen Gold Card (import).
Ca 1.46 i mkh. Detta är en mycket trevlig kille som blir vad du gör honom till. Han är snygg, välhanterad och lätt att ha och göra med i all hantering! Taktmässiga och trevliga gångarter. Han har löshoppat ett par gånger, vilket han gör bra. Han är hinderklok och tycker det är kul, hoppar villigt. Inriden med mycket goda resultat. Riden i alla gångarter med enkelhet. En kille som är lugn, lättlärd och kvick!
Han har (förutom den senaste månaderna, då han är på inridning) i hela sitt liv gått i hingstflock med jämnåriga på stora marker och är en frisk och sund individ i både kropp och sinne. Kommer bli en jättefin tävling- och träningskompis.

Inriden och under utbildning av vuxen ryttare.

Ring Lotta på 0702327543
 

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,