Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter

Köp & sälj

« Tillbaka

Trevlig connemaraponny!

Annonsör: Emelie Grundström. 2013-06-04 22:14:26

Pripps är en 7 årig valack e: Aladdin u: Önnarps Graze ue: Backuddens Mountain Haze.
Mankhöjd ca 143 cm
Pripps reds in sommaren 2012, han är alltså riden i knappt ett år. Pripps är en uppmärksam och lättlärd ponny, som alltid vill göra rätt för sig.
Pripps är grundriden och gör ständiga framsteg. Går i form i alla gngarter. Skänkelvikning är påbörjad och han flyttar sig bra i skritten. Han rids ut både ensam och i grupp och är trafiksäker.Han har tre bra gångarter med plus för galoppen. Pripps är även inhoppad, ca 70 cm med ryttare. Han hoppar med lätthet oxrar, kombinationer, studs. Inom en snar framtid kommer han att tävlas i Pay and Jump. Kommer att kunna passa både som hopp och dressyr ponny.

Pripps är en ganska känslig häst med mycket egen framåt bjudning, men blir ändå inte överhet. En viss unghästvana är positivt, då han fortfarande är unghäst i ridningen.
Pripps är lätt att hantera i alla situationer - rykta, spola, lasta, gå ut och gå med och ha med på nya ställen. Han kan lugnt stå ensam både i stallet och i hagen. Han tar gärna chansen att bli klappad och stå och mysa lite!
Pripps är grundvaccinerad och avmaskad. Han är regelbundet verkad men nu är han även skodd fram. Han var hur snäll som helst vid första skoningen!

En ponny som är rolig att rida! En ponny att utvecklas med!
Bör ses!

OBS! Lämnas EJ ut på foder!

Hemmet viktigast!

Fler bilder kan mejlas eller: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150882343187055.408260.639667054&type=1&l=a02b22e590
 

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,