Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter

Köp & sälj

« Tillbaka

Noriker

Annonsör: Heinrich Aistinger. 2014-09-17 18:43:46

8 år mankhöjd 163 är 9 år, de är körd och något ridden. De är snälla att handskas. De har dragit vagn under sommaren och rids vid tillfälle av oss och kunder. Jag kan låna ut de dirrekt måste de ha tillbaka under nästa sommaren, där jag ska använda de under månad ca midsommer, Juli och ½ Augusti.
Är ni riktig intresserad hör ni av er och det är viktig att ni har funderad ferdig :-). Ni är inte ansvarig om det händer något. Ni kan dock lägga till 1250 då få ni försäkring. Utrustning kan följer med för en extra slant. Hästarna är oskodda doch fresh i hovarna. Är det inte för mycket grovd grus kan de riddas oskodd, bra hovkvalität.
Det finns även flera hästar titta på www.ponyonly.net/fodervard.htm
 

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,