Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter

Köp & sälj

« Tillbaka

Kom o rid spanska P.R.E. hästar i naturs

Annonsör: Bergahästen AB. 2014-06-28 12:21:30

Vi ger privatlektioner, anordnar kurser samt har turridning på vackra Hunneberg. Vi arbetar mycket med ryttarens sits och balans där vi är mycket noga med kommunikation och hjälpgivning. Vår anläggning är helt nybyggd och mycket funktionell.
Du rider ensam eller i små grupper om max 4 elever på våra lektioner. På våra turridningar är vi fler. Vi tar emot dig på lektion oavsett nivå du är på då vi har hästar för olika ryttare. På turridning har vi som grundkrav att du har ridit ett par år på ridskola eller motsvarande och kan galoppera med balans i din egen kropp.
Våra hästar är hyggliga, båda att rida och sköta. Vi finns i Vargön som ligger strax utanför Vänersborg, 8 mil norr om Göteborg.
Se gärna mer på www.bergahasten.se eller ring 070-6632785 Bergahästen

Närmaste aktiviteter som det fortfarande finns lediga platser på;
Kurs 24/7 Kommunikation & hjälpgivning ( 2 ridpass, en miniclinic) 1000 kr
Turridning 25/7
Kurs 26-27/7 Kommunikation & hjälpgivning (4 ridpass, 2 miniclinics) 2000 kr.
 

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,