Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter

Köp & sälj

« Tillbaka

hopp stjärna

Annonsör: nora juhlin. 2014-09-16 22:12:22

hej!
har nu bestämt för att sälja min lilla tjej.
nicki som hon heter blir 8 i år och är ca 137 i mkh, dock ej slutmätt.
hon är en underbar ponny som älskar att lära sig nya saker och vill gärna vara med på allt du gör. nicki inreds när hon var 5 år av förra ägaren och jag köpte henne när hon var 6 år så har nu varit i min ägo i 2 år.
hon är en riktig klippa på att hoppa, hon har hoppat 1,10 med ryttare utan att tveka, om hon kommer till rätt person så kommer hon komma långt inom hopp världen men brist på mitt hopp intresse så vill jag att hon kommer till en annan kille eller tjej som har mer intresse för hoppning en vad jag har. hon är en super snäll ponny som accepterar det mesta, snäll att rida ut på både ensam och i grupp.
ALL utrustning ingår.

Hemmet är mycket viktigt!!!
hör av er för mer info! EJ MEJL!

hälsningar nora och lilla nickan :)
 

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,