Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter

Köp & sälj

« Tillbaka

Har du rätt häst för mig?

Annonsör: Felicia Rosenlöf. 2013-05-13 09:51:17

Jag är en glad 14 årig tjej som gärna vill vara medryttare på en D-ponny eller häst under sommaren. Kan kanske även tänka mig efter sommaren vara kvar på den hästen, om jag har tid. Jag har ridit i ca 2 år och gått på voltige i ca 1 år. Det har varit lite från och till, men jag rider regelbundet nu.

Som ryttare är jag positiv, lugn, ansvarsfull, pålitlig och bestämd. Jag stressar inte utan tar det lugnt så det blir bra och rätt.
Jag är 174 cm lång och väger mellan 60-65 kg. Vilka dagar och hur många dagar i veckan, kan diskuteras.

Ser gärna att det finns ridhus, paddock, det går annars bra med mysiga uteritter. Det hade varit kul ibland om du hade kunnat titta när jag rider så kan du säga vad jag ska tänka på så att jag utvecklas :)

Helst ska det vara i Lomma, Hjärup,eller omkring Malmö och Lund , gärna bra bussförbindelse. Ibland har jag tillgång till att bli körd.
I Lomma och Hjärup behöver det inte gå bussar för jag bor i Lomma.

Om du är intresserad eller har frågor maila mig.

Vid första kontakt maila mig :)!
 

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,