Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter

Köp & sälj

« Tillbaka

Fyrbent vän sökes/ Medryttare finnes

Annonsör: Ida Valegård. 2014-10-05 21:37:01

Hejsan! Jag är en glad 19-åring som söker efter en fyrbent vän att ta hand om och rida några gånger i veckan. Jag har ridit lite mer än 6 år på ridskola, så supererfaren är jag ej och vet heller inte hur jag skicklig jag är. Men jag vill så gärna bli bättre och lära mig mer så nu när jag har fått mer tid på händerna än förut tänkte jag passa på. Jag har varit hästskötare på stallet där jag rider, blev utsedd till Årets Skötare 2010 om det skulle ha någon betydelse.
Jag skulle nog säga att jag är rätt så blyg och osäker till en början, men jag lär mig snabbt och är ansvarsfull och plikttrogen. Jag älskar hästar och djur och har gjort det så länge jag kan minnas.
Jag söker en häst som är trygg annars har jag inga andra krav. Jag rider allround, men föredrar dressyr och uteritter. Hästen bör dock vara viktbärare.
Jag har ej något körkort så bra bussförbindelser är ett måste. Bor i Enhagen, Luthagen, Centrala Uppsala
Nås på mejl: ida.valegard@gmail.com och telefon(men det är osäkert om jag svarar): 0761276506
 

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,