Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter

Köp & sälj

« Tillbaka

Fodervärd till arabhingst sökes

Annonsör: Annica. 2014-04-02 12:27:16

Jag söker en fodervärd till en underbar arabhingst som betyder allt för mig! Har haft honom sedan han var 6 månader gammal. Jag skall nu flytta utomlands och söker därför en fodervärd som har ett stall/stuteri! Denhär grabben behöver få lite skoj med häst damerna. Har han inte fått dejta på många år och behöver som alla män, få utlopp av sina behov så att säga! Därför ser jag hälst att någon som äger ett arabstuteri eller stuteri som vill förbättra ridponnier tar honom som fodervärd tills på obestämd tid, tills jag har fått i ordning allt utomlands dit jag skall flytta, eller om jag bestämmer mig för att sälja honom till fodervärden i slutändan!

Toro är en mycket känslig och klok hingst med ett hjärta av guld! Han är lätt att lasta och sko. Han är otroligt kelen och älskar att kelas. Han är pappa till ett stoföl vid namn Torina. Det är hans ända föl pga av avelsbörbud från mitt ex. Så mina avels planer gick i stöped samt mina drömmar.

Han är tyvärr inte inriden pga förbud från mitt ex. Man kan rida in honom om man vill, vilket jag naturligtvis skulle uppskatta hjätte mycket.

Toro kommer från en klassisk gammelpolsk stam. Aswan och Negativ fri stamtavla och därmed är hans blodlinje en raritet idag..

Toro är efter Noir och under Mykene. Hans morfar är den berömda Bajano.
Hans stamtavla hittar du på denna länk http://www.allbreedpedigree.com/mio+el+toro

Kontakta mig vid intresse
 

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,