Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter

Köp & sälj

« Tillbaka

Fodervärd sökes till underbart halvblod!

Annonsör: Isabelle Persson M.. 2014-10-17 08:57:37

Fodervärd sökes till underbart halvblodsto!
Meliss är 164 i mnkh e. Bernstein ue. Dragon, född 95.

Pga utlandsresa söker jag en fodervärd till min häst i en och en halv månad, mellan 30 dec och 15 februari. Hon går skogsturer, lättare markarbete och hoppning samt dressyrträning varvat med longering och tömkörning.
Hon behöver få motion och hållas i trim :)

Hon är ingen utmaning utan går fram precis överallt. Att vara ensam i stallet, på banan eller i skogen berör henne inte det minsta.

Det viktiga är att jag hittar en ansvarsfull, seriös, kunnig och pålitlig person som kan ta hand om henne och ge henne kärlek när jag är borta. Även framtida samarbete är av eventuellt intresse. Hon är otroligt enkel att ha o göra med, fantastiskt tålmodig och trygg. Hon är lugn, trafiksäker, van vid allt och har underbar gnista om man ber om det.

Ej tävlad senaste åren pga mitt ointresse men riden och tränad. Ridmässigt är hon fantastiskt känslig samtidigt som hon är förlåtande. Vem som helst kan sitta på henne men kräver en erfaren ryttare vid med avancerad ridning och är mycket känslig för vikt- och rösthjälper. En oerhört fin dam som ger allt och lite till för sin ryttare.

Under tiden sköter du henne som om hon vore din egen, dvs mockning, visitering, motionering, in- och utsläpp samt övrig skötsel. Hästen ska stå kvar i stallet hon står i. Ett mindre stall strax utanför Tierp med goda bussförbindelser.
Du ska helst vara över 18. Sällskap i stallet finns, samt belyst ridbana.

Jag har även ett ettårigt sto som behöver fodervärd/skötare som kan ta hand om henne och hennes box (rykt, skötsel, mockning osv.) men det behöver inte vara samma person..

Endast seriösa gör sig besväret. Skicka mig en mail där du skriver lite om dig själv så kontaktar jag dig snarast.
Mail: Iss_p_m@hotmail.com /Isabelle Persson M.
 

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,