Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter

Köp & sälj

« Tillbaka

Fin allround valack

Annonsör: Malin. 2014-01-31 23:32:11

Jag måste nu sälja min fina häst De Soto. Otto som han kallas är ett halvblod, valack på ca 167cm i mkh. Född 1996 och är e.Rebel Z ue. Cordon Bleu.
Han är pigg och glad, en bra allroundhäst som passar för alla inriktningar. En härlig häst för dig som söker en bästa vän att rida, träna och kanske även tävla lite med. Han är en häst som gillar att jobba och bli ompysslad, snäll i hantering och att klippa, duscha mm.
Han har shivering men det påverkar inte hans hållbarhet och märks inte av i ridningen och skoningen fungerar bra bara hovslagaren vet om det.

Han är inte tävlad på några år nu men har varit ute på Pay & Jump och har hoppat ca 140cm på träning hösten 2013. Tidigare har han tävlat 135cm hoppning och enstjärnig fälttävlan.
Ingen ren nybörjarhäst då han kan testa sin ryttare i vissa situationer.

Säljes inkl all utrustning. Hemmet viktigare än priset. Han lånas inte ut på foder.
Han står just nu hos fodervärd i Sävsjö, ägaren finns i Falköping.
Ring eller maila för mer info.
 

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,