Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter

Köp & sälj

« Tillbaka

Ambitiöst skimmelsto med glimten i ögat!

Annonsör: Nicole Rickett. 2014-01-16 23:18:51

Det är med stor sorg vi nu letar en ny ägare till vår prinsessa då tiden inte längre räcker till.. Xarah är ett feminimt fullblod/halvblods sto på 15 år, 160cm i mkh. Hon är världens snällaste i all hantering som lastning, hovslagning, klippning, tandläkare, duschning osv. Hon är en ambitiös och positiv häst som inte är stoig eller hög i rang. Hon älskar att arbeta och göra sin ryttare till lags, är framåt och har egen bjudning men är inte het! Luftiga och fina steg med mjuka gångarter och väldigt lätt i handen. Kan vara själv i hage och stall, vid uteridning är hon uppmärksam på omgivningen och kan bli lite "tittig". Hon går fram överallt och är trafiksäker. Väldigt lugn på nya miljöer så inga problem vid tävling.

Utbildad LA dressyr med kapacitet för mer, kan byten, förvänd galopp, skänkelvikning alla gångarter osv. Hon är ingen nybörjarhäst utan kräver en mjuk ryttare, riden kontinuerligt för tränare. Inte hoppad mycket pga ryttarens dressyr intresse. Hon älskar att hoppa och tycker det är jätte roligt, hoppar det man styr henne mot, hon är hoppad upp till 1.20 så kapacitet finns. Hon är också tränad mycket markarbete, longering, tömkörning och NH.
Hon är pigg, fräsch och i god kondition, vaccinerad, försäkrad och skadefri, utrustning medföljer.
Tveka inte att höra av dig för mer bilder och info. Hemmet viktigare är priset! 

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,