Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter
Felicia Larsen
Felicia
Hej, jag heter Felicia och är 12år. Jag bor utan för Göteborg. Jag rider på min ponny som heter Pepito.
Äntligen snö!
2014-01-19 16:38:27


Hejhej!


Nu är det januari och det har äntligen börjat snöa :D har väntat på snön länge nu. Men det är för kallt, jätte kallt. Fast det är mysigt att rida när det är helt vitt över landskapen, det är dock inte så roligt att rida i snöstorm. Peppe har blivit väldigt pigg också och det är positivt när han har varir lite seg. Hejdå :-)

God Jul!
2013-12-29 18:15:34

Nu är julen slut, i alllafall julafton. Fick massor av behövande saker till både mig och min Fluff! Och hoppas ni också fick en bra jul :-). Men det dåliga med den här julen var att det inte kom en endaste liten flinga snö. Jag som hade hoppats på en "White Christmas", men istället det något i stil med "imse vimse spindel :/ det dumma regnet ville ju inte sluta. Det "bästa" med allt var att den veckan det snöade här på västkusten var jag på kanarieöarna! Där var det bra de första dagarna tills det började regna, regnet hällde på tills vi åkte hem. Men det var ändå en bra semester. Trots allt det här var min jul bra, hur var eran?


Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,