Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter
Nathalie
Nathalie
Jag heter Nathalie och är 16 år jag bor i ett litet samhälle kallat Stenstorp. Jag rider en holländsk ridponny (d-ponny) som jag tävlar dressyr med. Jag har också en b-ponny hemma som jag har tävlat körning med!
Happiiie
2015-09-09 19:27:04

Dagens ridpass va Rosse som en klocka. Han bara gick där. Jobbade mycket med galoppfattningar då han behöver stärka bakdelen för att orka hålla högre form i galoppen. Han tog varje fattning rätt ( vi har haft ett problem att han fattar fel…) och han höll sig lugn och rusade inte iväg i galoppen som han kan göra ibland. I avsaktningarna var han jättefin, saktade av i till en lugn trav, vilket är vad vi strävar efter!


Så stolt över honom idag! Haha, tycker synd om mamma som missade dagens pass eftersom hon jobbar.. Imorgon kommer han få stå då jag har match imorgon, jag är fotbolls spelare också!


                             


// Nathalie 

första!
2015-09-06 19:17:55

Hejsan!


Jag heter, som ni säkert redan sett Nathalie och är 16 år.Jag tävlar som sagt en d-ponny vars namn är Anjershof Rosini ( Rosse ) i dressyr och har även tävlat körning med min b-ponny  Michie jag har hemma. Jag har också tävlat hoppning med min b-ponny. Ni kommer få läsa om min vardag, följa mig på träningar, tävlingar etc.  Jag har precis startat LB med Rosse då jag börja tävla med honom först iår då jag ägt honom i 3 år. Bästa resultat hittills är 69% i LC:1 och 66% i LB:1.


I går var jag och tävlade i Ulricehamn och gjorde min andra start i LB. Red programmet 2 gånger då det också var en lagtävling. Andra omgången resulterade till en andraplats på 66%. Vad jag kommer ta med mig från gårdagens tävling är högergaloppens känsla!


 


// Nathalie 


 


 

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,