Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter
Nathalie
Nathalie
Jag heter Nathalie och är 16 år jag bor i ett litet samhälle kallat Stenstorp. Jag rider en holländsk ridponny (d-ponny) som jag tävlar dressyr med. Jag har också en b-ponny hemma som jag har tävlat körning med!
tävling på gång!
2015-09-19 12:48:56

Om en vecka är det dags för andra omgången med dressyrlaget i div 2 i Mullsjö. Börjar faktiskt bli lite nervös, pga galoppen.. Vi har det tufft med högergaloppen just nu då han biter sig fast på innertygeln å tar den ifrån mig och byter till korsgalopp eller vänstergalopp..  Bortsett från galoppen är jag inte så nervös. Traven kan han och det är bara att jag driver fram honom så går han jättefint! Jag kommer starta  LB:1 två gånger. En individuell och en för laget! Bjuder på en bild från pay&riden för några veckor sedan! 


 


/Nathalie


 

gamla tider...
2015-09-12 20:28:45

Hej på er!


Tänkte berätta lite om vad jag gjorde innan vi köpte Rosse!


2009 tävlade jag mitt lilla krutpaket Michie i hoppning. Mamma tävlade även henne i körning. Men hon skadade senan i vänster bakben och var tvungen att stå en hel sommar. Vi satte igång henne försiktigt och tog det lugnt. Då när hon stod pga skadan fick jag en idé om att börja köra och fått ett intresse av de efter mamma. Så vi lånade hem en liten shettis 2010 ,Kung Triton. Vi var med i ” Kidzlaget” som laget hette och körde lagserien.


2011 blev han såld och då vi bara hade honom på foder fick lämna tillbaka honom..Då bestämde vi att vi skulle sätta igång Michie lite försiktigt så jag sen kunde starta henne på KM  det året. Några månader efter att jag kört KM märkte vi på Michie att hon inte höll för mer tävlingar. Så vi köpte Rosse och nu tävlar jag honom i dressyr. Michie går hemma som sällskapshäst vilket hon klarar utmärkt!


 Kung Triton 09Michie på hopptävling 09.Michie på KM 11 


 


// Nathalie

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,