Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter
Nathalie
Nathalie
Jag heter Nathalie och är 16 år jag bor i ett litet samhälle kallat Stenstorp. Jag rider en holländsk ridponny (d-ponny) som jag tävlar dressyr med. Jag har också en b-ponny hemma som jag har tävlat körning med!
:)
2015-10-05 14:32:25

Lördagens tävling blev en vinst i LC på 69,44% och en tredjeplats i LB på 62% .  Hon som vann LB red på 65% så domaren låg ganska lågt i poängen.


På lördag är det ännu en tävling, haha.. De är i Mariestad och där är också sista tävlingen med div2 laget. Efter sista tävlingen ska jag hålla igång honom 2 veckor till sen ska han få vila i 2 veckor eftersom det varit så mycket tävlingar nu den sista tiden! 


// nathalie

Lördagens tävling!
2015-09-28 18:40:14

Hej på er!


Lördagens tävling började lite sisådär. Jag hoppade upp på Rosse vid 09:20 för att rida fram till min första start som va 10:21. Och när jag precis hade galopperat kommer en av arrangörerna och säger att domaren är sen och allt slutade med att jag startade 11:00 istället. Den ritten slutade på 67% och det blev en tredje placering!


Andra ritten startade jag 11:46 och där red jag personbästa på 70% vilket resulterade en andra plats! Laget blev 2:a för dagen vilket var roligt! Det var riktigt roligt att tävla i helgen, Rosse skötte sig,jag skötte mig och det var perfekt väder! Super nöjd med mina resultat!


På lördag är det dags för tävling igen, i Töreboda. Där startar jag en LB och en LC, där är det inte heller någon lag tävlan! Helgen efter det är det sista omgången i div2 i Mariestad. Så det är fullt upp med tävlingar nu  vilket är väldigt skojjigt! Efter sista tävlingen ska han få vila lite eftersom det kommer vara ganska mycket nu.


 


//Nathalie 


 Rosse i väntan på att få starta :)

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,