Sök på allt som har med hästar att göra
Månadens Ridklubb
Rösta här!
 
StartArtiklarBloggarKöp & säljPrylnyttTips & tricksRid-TVRedaktionenPanelenNyheter
Nathalie
Nathalie
Jag heter Nathalie och är 16 år jag bor i ett litet samhälle kallat Stenstorp. Jag rider en holländsk ridponny (d-ponny) som jag tävlar dressyr med. Jag har också en b-ponny hemma som jag har tävlat körning med!
länge sen nu...
2015-12-16 18:28:18

Hallojsan!


 


Inte bloggat på ett väldigt bra tag nu. Har varken haft tid, ork eller något att skriva om..


Det rullar på bra med ridningen. Dock går jag på ett sånt gymnasie så jag har praktik 2 dagar/ vecka så jag är hemma runt 17/17:30 varje tisdag och onsdag vilket gör att de inte blir någon ridning då eftersom vi har lite mörkare tider just nu.. Bortsett från de har galoppen blivit bättre. Han är mycket lugnare vilket är super skönt, å han orkar också mer nu.


Nästa år satsar vi på att göra LA debut. Räknar inte med några bra procent. Eftersom vi fortfarande tragglar en del med galoppen. Men traven har han vilket är skönt. 


 


 


 

Nöjd!
2015-10-13 16:23:24

Hejjä!


I lördags var jag och tävlade. Det var sista gången i div 2 och det gick super! Jag red två LB och vann båda på 68% och 71%. Laget vann också den deltävlingen och blev 2:a totalt.


Nu ska vi träna till km:et som är den 1 november. Sen ska rosse få vila lite vilket han är värd!  

Ridguiden.se - Allt för hästintresserade

Hästavel, Hästfoder, Fodertillskott, Hästförsäkring, Hallar, Manege, Hovslagare, Hyra häst, Hästlastbil, Islandshäst, Körning, Ridbana, Ridklubbar, Ridskolor, Ridläger, Stallinredningar, Sadel, Hästtransporter, Tävlingsskåp, Ridutrustning, Hästutbildning, Hästvård, Ponny, Storhäst, hästtäcke, islandshäst, western, handikappridning, utbildning, ridstövlar, hästtäcke, ridklubb, utrustning,